Anyagok és eszközök

A felhasznált anyagok és eszközök környezet kímélők, minőségüket nyilatkozattal garantáljuk.

THOMAS, WAP, LUX és ETA típusú takarító gépeink, eszközeink korszerűek, rendszeresen ellenőrzöttek biztonsági-érintésvédelmi szempontból, rendelkezünk erősáramú takarítógépeink időszakos érintésvédelmi és szigetelésvizsgálatát igazoló minősítő irataival.

Környezetbarát működésüket a tökéletes levegőszűrés, az alacsony zajszint, az energiatakarékos használat és megbízható műszaki jellemzők biztosítják.

A porszívók


A magas hatásfokú szűrőképességnek és műszaki paramétereknek köszönhetően porszívóink a mikroszkopikus porszemek szűrése területén a leghatékonyabbak közé tartoznak, háromszoros szűrőrendszerrel rendelkeznek.
- a papírzsák a por és a szennyeződések nagy részét összegyűjtik.
- a maradék por 99%-ának továbbjutását előszűrő akadályozza meg,
- a kiáramló levegő szűréséről aktív szénszűrő gondoskodik, amely megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését is.

A szőnyeg-és kárpittisztító takarítógépek


A folyadékporlasztásos megoldás segítségével a szőnyegek, szőnyegpadlók, kárpitozott bútorok higiénikusan szálmélységig tisztíthatóak. A hatásos tisztítás felfrissíti a színeket, kíméli az elemi szálakat, növeli a szőnyegpadlók és bútorkárpitok élettartamát. A tisztítóoldat kiporlasztásával, felmosással és egyidejű felszívással a szilárd burkolatok is (kő, padló, PVC) gyorsan takaríthatóak.

A felhasznált tisztítószerek


Garanciát vállalunk a felhasznált tisztítószerek minőségére, szolgáltatásunk során kizárólag korszerű környezetbarát, „zöld termékeket”, illetve környezetkímélő takarítószereket alkalmazunk. Az épülettisztítási feladatok ellátásához nem ipari típusú, hanem a háztartásokban alkalmazható, korszerű, professzionális szereket használjuk, amelyek jellemzői különösen az alábbiak:
- a higiénés és környezetkímélési követelményeket teljes mértékben kielégítik, környezetbarát tulajdonságokkal rendelkeznek, káros anyagokat nem tartalmaznak, nem nagy töménységűek,
- megfelelő Ph értékekkel rendelkeznek, bőrkímélők, nem irritálnak, A termékek fénytartóak, kiválóan alkalmasak felmosáshoz, letörléshez, csík-és foltmentesen száradnak, mérsékelten, egyúttal hosszan tartóan illatosítottak.

Valamennyi termék alacsony hígításban is jól oldja a vízkő és szappan lerakódásokat, zsíros szennyeződéseket, felhasználásuk gazdaságos, biológiailag lebomlik.

Szőnyeg-, padlószőnyeg, kárpit-, és textiltisztításhoz olyan termékekkel dolgozunk, melyek szenny-és zsíroldó hatásúak, visszamaradó anyagmaradványt használat után nem keletkeztetnek.

A termékek fehérítőt nem tartalmaznak, semleges Ph értékűek.

A makacs szennyeződések eltávolítására nagy hatású, speciális folteltávolító, folttisztító készítményeket használunk.
Fertőtlenítésre alkalmazott termékeink kombinált hatóanyagai révén baktericid és vírus inaktiváló hatásúak, klór, aldehid- és fenol mentesek.

Az alkalmazott tisztítószerek a következők:
termékcsaládok: Ajax, Bref, Cif, Clin, Domestos, Frosch, Pronto, Ultra, Vanish
egyedi termékek: Cillit vízkooldó, Dusch WC tisztító, Flóraszept (folyékony), Mr Proper

A takarítás során felhasznált egyéb segédeszközök:


- felmosókocsik 1 db 25 literes és 1 db 17 literes vödörrel, vagy 2 db 18 literes és 2 db 25 literes vödörrel, függőleges működésű facsaróval,
- COMBI szervízkocsi 3 féle kivtelben,
- dupla zsákos hulladékgyűjtő kocsi, pedállal nyitható fedéllel,
- nylon szálas ipari partvis,
- felmosó huzat – és huzattartó, műanyag összecsukható, lábbal működtethető kivitelben.